AER-03 TK16 Etäkytkin

29,95 €
Sisältää alv:n

AER-03 TK16 Etäkytkin.

Määrä

AER-03 TK16 Etäkytkin.

Seuraavan sukupolven Fenix AER-etäkytkimet edustavat luokkansa huippua. Äänetön kytkinpaneeli, hetkellisen ja jatkuvan käytön mahdollistava painonappikytkin ja kestävä ns. Dual Layer -runkorakenne varmistavat etäkytkimen monipuolisen ja luotettavan toiminnan kaikissa käyttötilanteissa. AER-etäkytkimellä (mallit AER-02, AER-03) käytät tehokkaasti kaikkia valaisimen toimintoja kuten hetkellisen ja jatkuvan valonkäytön toimintoja sekä valaismen tehonsäätötoimintoja (käytettävät toiminnot riippuvat valaisimen tyypistä). Kytkimen käyttöpaneeli kiinnittyy helposti aseeseen Velcro-tarrakiinnityksellä. AER-etäkytkin täysin vesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti ja sen ääneton paneelilevy on tehty kestämään jopa 100 000 painallusta. Joustavan ja kestävän PU-valmisteisen kaapelin pituutta voidaan säätää aina 24 cm:stä jopa 80 cm:iin asti.

- PU-pinnoitetun kaapelijohdon pituus suljettuna 24 cm, aukaistuna 80 cm

- Kytkinadapterin materiaali on T6-alumiini jossa tyypin III-kova-anodisointi (suojaa pinnoitetta hankaumilta ja kulumilta)

- Kytkimen käyttöpaneelissa kaksi riippumatonta kytkintä ääneton painekytkin ja hetkellisen sekä jatkuvan käytön toiminnan painonappikytkin

- Vesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti

- Kytkinadapterin mitat: 26,5 mm x 32 mm

- Paino: 65 g

- Soveltuu seuraaville Fenix valaisimille: TK16

FE-AER-03