Kaupan Peruuttaminen

Asiakkaalla on oikeus kaupan peruuttamiseen. Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä.

Jos peruuttamisilmoituksen saapumisen ajankohdasta ei ole tarkkaa selvitystä, postitse lähetetyn ilmoituksen katsotaan saapuneen yritykselle seitsemäntenä päivänä sen lähettämisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiselle ei tarvitse esittää perusteluja. 

Tilauksen peruuttaminen pitää tehdä ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen sales@eltac.fi tai yhteydenottolomakkeella asiakaspalveluumme. Tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty. Kuluttajalla on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tavaran toimittamista.

Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Kuluttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat lisäkustannukset mikäli niitä syntyy.

Palautettava tuote on oltava ehjä, käyttämätön sekä myyntikelpoinen, ehjässä alkuperäisessä pakkauksessa.